Goddag læsere,

Håber at i alle har det godt og nyder det gode vejr.

En af mine nytårsforsæt var motion og sund livsstil og nu er der snart gået 7 måneder og der er ikke kommet så meget ud af den sunde livsstil. Tværtimod er det gået den anden vej! Jeg er blevet mere usund efter at at have født Thiviya og har fået mange nye dårlige vaner, som jeg har svært ved at slippe af med. Under barslen var jeg god til at gå lange ture, men alt stoppede ligesom da jeg startede på arbejde igen. Trods et stort ønske om at komme i gang med træning igen , så har det endnu ikke været muligt at finde overskuddet og motivationen frem igen . Dagene flyver afsted og nu er det snart gået to år, hvor kroppen ikke været brugt til motion og savnet af den fysiske udfordring kan efterhånden mærkes hver dag.

Nu har jeg lånt Zumba dvd af min søde kollega HanneK i håb om at starte småt ud med hjemmetræning.

Jeg har ikke haft problemer med at komme af med graviditetsvægten, men min krop savner at blive strammet op. Jeg SKAL igang med træning på motionscenteret efter ferien. Jeg håber at kunne komme tilbage til min gamle træningsplan, og satser også på at påbegynde badminton efter ferien.

Et af mine favoritte træningsoutfit fra Nike, som jeg købte i New York – just love the outfit.

foto 3

foto 2

foto 1

foto 4