Den danske sommer som vi kender den bedst. Jeg må takke solen for at bidrage med glæde til livet. Jeg ved ikke med jer, men min facebook og instagram er fyldt med glade mennesker, når solen skinner. Beundringsværdigt, når man tænker over hvor lidt der skal til, før vi små individer bliver glade. Men en smule regn som vejrprognosen viser for de næste dage, vil stadig ikke ødelægge mit gode sommerhumør.

28951092-701f2c1091af42ce011ef10cc0aaf414

Men regn betyder også, at vi sætter grillen og strandturene på standby og må finde på nogle aktiviteter indendørs. Jeg er ikke typen som elsker at shoppe når jeg er på ferie, men jeg skulle absolut besøge Emporia i Malmö. Det blev en MUST DO aktivitet efter at have set billederne på nettet. Så turen gik til Malmö:)

Malmö er en ret hyggelig by og for ikke så længe siden åbnede de også Skandinaviens største shopping center ”EMPORIA” med virkelig flot arkitektur. Vi tog en tur for at besøge byen, da jeg længe har ville besøge den hyggelige Malmø og ikke mindst Emporia.

Emporias arkitektur er fascinerende og med udsigt på toppen, hvor man kan se Øresundsbroen, gør kun stedet mere attraktivt.

IMG_4326

Centeret er ret så  fascinerende fra det øjeblik man sætter fødderne indenfor. En meget tomt center og butikkerne som man kender dem hjemmefra, meget standard, måske et par kroner billigere pga. kursen. Et plus er måske at de har 7D biograf øverst, som kunne være en oplevelse værd.

19326269-emporia-shopping-center-malmo-april-2013

Centeret minder mig også om shoppingcentrene i Asien. For mig virkede det genkendeligt og man skulle næsten tro, at inspiration til bygningen stammede fra Vivocity i Singapore, både med farver og måden man kan navigere sig selv rundt (Selvom Vivocity er noget større). Man ser heller ikke foodcourt i de skandinaviske shoppingcentre, hvilke der også er i Emporia. Synes det er dejligt med foodcourt, så man kan vælge det mad man gerne vil have og alligevel spise sammen med flokken, som man er afsted med. Det kunne jeg godt tænke mig og se mere af i lille Danmark.

Hvis jeg ikke havde været i Asien og shoppet i de forskellige shoppingcentre, så havde jeg nok beundret Emporias udseende og faciliteter helt anderledes. Men jeg vil anbefale Emporia, hvis man vil se en super flot shoppingcenter med flot arkitektur og få en hyggelig dag i tørre omgivelser.