Her i vores lille hjem har de sidste par dage været meget hårde, både for os, men også for vores Golden retriver Bambus på 6 år. Han fik for 1 1/2 år siden konstateret hofteledsdysplasi og har siden fået specialkost og indsprøjtning hver ½ år.

Sidste uge begyndte han at halte igen og vi troede, at det var hoften der var galt med igen. Jeg gav ham smertestillende og holdte ham i ro, men det hjælp ikke. I løbet af weekenden blev det værre og vi tog ham med til dyrlæge. Det viste sig, at hans korsbånd var sprunget og han skulle derfor hasteopereres. Heldigvis gik operationen udover vores forventninger og han får nu smertestillende og antibiotika. Han har fået nogle øvelser, som vi skal lave sammen med ham for at holde ham i gang.

Det næste 2 måneder skal Bambus holde sig i fuldstændig ro. Det bliver så svært for ham. Han elsker at løbe rundt i haven eller besøge naboerne, så holde ham i ro bliver en kæmpe udfordring.
Vi forsøger at skærme ham og flytter ham rundt i huset og haven, så det ikke bliver kedeligt for ham. Her er der nogle billeder af min skønne skønne baby, elsker ham virkelig og kan overhovedet ikke holde tanken om at der skal ske ham noget.

Kavi & bambus, den 19. Juli 2007Vores første besøg hos familien.

IMG_1508

IMG_0623

bambus og kavi

IMG_9242

Bambus og Thiviya