I lørdags var vi en lille tur forbi Ikea i Århus. Tiden er kommet til at Thiviya skal have møbler inde på sit værelse, så vi tænkte, at når vi nu i forvejen var i Århus så kunne vi lige tage et smut i Ikea.

Vi fandt nogle lækre børnemøbler til billig penge. Vi kunne ikke helt finde ud af hvad valget skulle på, da vi så udvalget af møbler. Det var fedt at have Thiviya med og hun skulle selvfølgelig teste prøve samtlige stole før far og mor blev enige om, hvilke møbler der skulle med hjem. Thiviya fandt selv den lyserøde stol, da interessen for stolen pludselig blev stor på grund af en anden lille pige, som også vil prøve at sidde i stolen. Hun løb straks over til stolen og sagde “MIN”. 🙂 Den måtte vi selvfølgelig have, for den var hun bare glad for.

foto 3

foto 2

Nu har vi ingen handy-mand i huset, så vi er taknemlige for Ikea møbler, som er supernemme at samle.

Vi har ladet møblerne står i stuen, da det er her, vi bruger meget af tiden.