20130810-085618.jpg
Så er ferien for alvor startet i Canada og stemingen er i top. Det føltes overhovedet ikke som hele tre år siden, at vi sidst var her og havde så mange fantastiske minder med hjem.

Vi havde jo vores lille pige med for første gang og hun klarede rejsen overraskende godt. Vi opdagede også på denne tur, hvor vigtigt det er at sørge for at skrive de rigtige pas oplysninger på sin billet. Der var en fejl ved min søster Kavis navn og vi blev faktisk nægtet at rejse videre til Toronto. Hold da op, jeg var lige ved at kollapse af stress! Men personalet var så behjælpelig og efter større forskning fik vi lov til at rejse videre ( I sidste øjeblik), med den besked om, at billetten skal ændres eller får vi ikke lov til at rejse hjem igen.

Men alt er idyllisk igen og det er SÅ SKØNT at være sammen med familien igen. Det kan slet ikke beskrives med ord.

Vi “voksne” har ikke problemer med tidsforskellen, men vores lille pige og tante var vågen kl 4! Hallo gider i godt få styr på jeres formatio reticularis 🙂
20130810-085755.jpg

Anyway, nu hvor vi er vågne så starter vi lige med en frisk løbetur inden vi skal indtage alt det lækre, men meget usunde mad resten af dagen:) I dag skal vi hjælpe med de sidste forberedelser til festen i morgen og det der er lækkert ved Canada er at man kan bestille alt, lige fra oppyntning, mad, make up dame osv osv .