Bonjour ladies and Gents:)

Så er jeg hjemme igen efter en skøn ferie, som simpelthen sluttede for hurtigt. Jeg elsker generelt at rejse og opleve, men intet kan slå ferierne i Canada, da jeg her er samlet med mange familiemedlemmer og man hygger sig fra morgen til aften:-) Det gode mad kan også ses på kroppen og trods mine løbeture, så formåede jeg stadig at spise uafbrudt, at min søster Sangi en morgen udbrød “ Jeg har aldrig set en ædemonster som dig Kathi” 😀 ret stolt af mit fornemme titel og fortryder ikke de ekstra kilo ( vi taler ikke om vægten fra min kuffert).

Men inden ferien havde jeg så småt begyndt på et hobby, som jeg siden barn har været meget glad, men desvæære havde forsømt de seneste år – nemlig at læse bøger og især skønlitteratur. Jeg elsker forsvinde ind i historierne og lade min egen fantasi få frit spil. Jeg er en af dem, som udtrykker alle følelses parameter, som bogen gennemgår. Der er tit hvor min søster undrer sig over, at jeg græder som pisket blot fordi bogen “ er så tragisk”.

Jeg havde inden ferien købt en bog, som jeg havde planlagt at læse på ferien, men det blev desværre ikke til noget. Da jeg i går skulle slappe af og lige lande, så fik jeg lige læst en dejlig bog skrevet af Cecelia Ahern “ hvor regnbuer ender”, som er den samme forfatter, der også har også skrevet bestsellerromanen” PS: Jeg elsker dig!”. Trænger du til at koble af og nyde en god kærlighedsbog, som er så rørende, at du umuligt kan komme igennem uden en enkelt tåre men samtidig blive fascineret af kærlighedens bånd og livet efter et tab, så er den bogen lige noget for dig.

foto (18)

“Hvor regnbuen ender” er skrevet af denne dygtige forfatter og hele bogen er skrevet i breve, mails, kortform. Hun formår igennem hele bogen at holde den humoristiske sans samtidig med at man hele tiden får lyst til at tage bogens sidste sider blot for at nedtone spændingen og skrækken for den ulykkelige afslutning.
Lattermusklerne er på banen og jeg fik muligheden for at forsvinde en en inspirerende venskab mellem to venner, som varer hele livet og familiens betydning, når livet forandre sig med dens forhindringer.