Jeg har længe været på udkig efter et par fede solbriller. Jeg havde prøvet forskellige mærker og havde endelig besluttet mig for, at det skal være et par Prada solbriller. Jeg havde kigget på et par klassiske sort Prada solbriller, og havde tænkt på at købe dem på vej til Canada. På grund af travlhed, fik jeg ikke købt de solbriller, som jeg havde kigget på.

Heldigvis tog vi en tur til New York, da vi var i Canada. Det første jeg gjorde, da jeg ankom til New York var at lede efter et par sol briller. Jeg fandt  en fed butik med solbriller med alle de kendte mærker.

Jeg faldt over et par Tom Ford solbriller som var federe end de prada, jeg havde kigget på. Jeg prøvede dem.  Fabulous sagde min kusine, så var beslutningen taget.

Jeg elsker store solbriller. Så det blev Tom Ford denne gang.

Tom Ford Solbriller

Tom Ford Solbriller

Tom Ford Solbriller