P16A3682

I lørdags var 5smiles.dk til et kæmpe kulturarrangement i Forum Horsens, arrangeret af Agni Culture. Det var en kæmpe oplevelse. Vi var lidt skeptiske inden arrangementet; vi var usikre på om hvorvidt arrangørerne kunne leve op til de forventninger, de havde fået skabt blandt tamilere i Danmark med diverse video promos, Facebook kampagner, osv. Vi må sige, at det gjorde de.:) Stort ros til Agni Culture for at have arrangeret et fedt underholdende show.

Der er selvfølgelig altid plads til forbedringer, men når man tager i betragtning, at det er første gang , et sådan et arrangement finder sted i Danmark, og hvor meget planlægning, der skal til for at koordinere med alle kunstnere fra bl.a. Indien, Malaysia, Canada, Storbritannien, mm, så er det ikke værd at skrive om:)

Vi var nogle stykker, der havde bestilt VIP billetter. Det må siges, at det var pengene værd. Ingen problemer med at komme ind eller står lang tid i køen. Der var helt styr på VIP-delen. Man havde en VIP-indgang, således man kunne komme hurtigere ind, og der var forberedt et bord. Vi fik top service og følte os virkelig som VIPs :).

Det var et fantastisk show med mange forskellige typer af artister. De var underholdende, og de gjorde deres bedste for at inddrage publikum, som dog var lidt svære at danse med (lidt kritik til os andre). Det var lidt ærgerligt, at der ikke var så mange publikum, som vi havde forventet. Det skyldes jo, at der også var en del andre tamilske arrangementer den samme dag.

Kort sagt, så var det et vellykket arrangement, som fortjener et stort ros. Her er et par billeder fra showet.

P16A3658

P16A3450

P16A3448

P16A3441

P16A3439

VIP
P16A3432

P16A3476

P16A3489

P16A3406

P16A3426

Fotograf: Valle