Hejsa derude:)

foto-5

For noget tid siden fik jeg endelig tilmeldt mig en blomsterkursus, som jeg længe havde haft i tankerne. På grund af sygdom, så havde jeg ikke mulighed for at deltage i mandags, som egentlig var den dag, hvor jeg skulle starte på kursuset, men fik så lov til at komme med holdet i dag:)

Vi skulle lave en blomsterdekoration og undervisningen startede med at vores super seje underviser lavede en flot buket, som vi så skulle lave efter. Vi fik mange gode råd undervejs og man følte virkelig, at der var plads til alle sine undren og “små fejl”.  Jeg gik fra undervisningen med min første super flotte buket, god selvtillid og mange nye ansigter, som jeg glæder mig til at møde igen:)

Her kommer der lige nogle billeder fra dagens buket projekt;)

foto-8

foto-7

foto-6

Min første buket er til min søster Kavi, som jeg skal besøge senere med blomster og æbletærte;)
Rigtig fin dag I skønne mennesker:)