Halløjsa fantastiske mennesker:)

Weekenden er lige rundt om hjørnet, så jeg tager lige nogle ekstra dage og tager til Berlin med en lille flok skønne mennesker:) Jeg var i Berlin i foråret sammen med min søster og kusiner og blev virkelig forelsket i den charmerende by, som byder på meget forskelligt. Byen er fyldt med smukke kirker, lækre cafeer, uh skal helt sikker besøge De alte museum og ikke mindst mange spændende butikker:)

20131003-161738.jpg

Vi har lejet en lejlighed, så er vildt spændt på om den lever op til billederne og har da også pakket mit eget sengetøj ned, da jeg ikke er så god til at sove i andres sengelinned.
Håber i får en dejlig fredag og super dejlig weekend og jeg skal prøve at smide nogle billeder på fra Berlin.

Nu er der vidst ikke andet at sige end BERLIN WE MEET AGAIN:)

20131003-161752.jpg

20131003-164105.jpg