foto-13

Det er ikke længe siden, hvor jeg bloggede min første blomsterbuket, som jeg selv havde bundet. Jeg var pavestolt og forærede den til min søster Kavi, som var ligeså stolt af mit værk. Der skal lige hurtig nævnes, at jeg har altid været glad for at lave dekorationer og andre sjove kreativ ting og mine søstre og kusiner har altid sagt, at jeg skal gå videre med det. Så jeg tog mig sammen og meldte mig til blomsterbinding og det har jeg ikke fortrudt. Jeg har primært brugt denne hobby, når der skulle pyntes op til familiefester, men har oftest også blomster hjemme i stuen. Blomster gør mig glad:-D

Denne uge skulle det handle om borddekorationer og temaet var selvfølgelig efterår. Vi skulle samle “alt godt fra haven” og medbringe til det vores lille, hyggelige blomsterværksted. Jeg har på nogle af mine løberuter lagt mærke til efeu, kastanjetræ, ligusterbær og andre spændende ting, som jeg samlede i en pose og medbragt. Vi kunne vælge mellem at lave kranseformede eller aflang, som jeg valgte.
Orange gerbera og chrysanthemum skulle være blomsterne, som skulle danne rammen for denne efterårs kreation.

PicFrame +-1

Det er simpelthen så hyggeligt at være i værkstedet og tale med de andre deltager og blive inspireret mens du selv lader din egen fantasti få frit spil. Jeg er den yngste på holdet og trækker vidst også gennemsnitsalderen rimelig meget ned, da de andre dejlige damer alle er pensionister, men de synes det er spændende med en “ung” på holdet og jeg syntes, at de er så hyggelige og søde til at hjælpe og rose. Vi har desuden også lavet en kageordning, så nu bliver det kun endnu bedre:)

Her kommer der nogle billeder fra projektet
PicFrame +-2

foto-14

foto-12

Umiddelbart vil man tro, at dekorationen vil koste mange penge, men den her har faktisk kun kostede blomsterne. Alt andet er fra haven eller fra de andre dejlige damers haver:-D

Blomsterlig (ved ik om er et ord) tirsdag til alle:-D