Det er ikke en hemmelighed, at jeg har stor kærlighed for jakker. Jeg har efterhånden så mange jakker, at der ikke er plads i mit store skab. Jeg har lige været en tur til Berlin, men inden jeg tog afsted, havde jeg indgået en aftale med mig selv om, at jeg ikke må købe flere jakker – især fordi jeg endnu ikke har fået brugt de to vinterjakker, som jeg fik købt sidste år.

Men mens jeg var i Berlin, fandt jeg denne jakke og farve tiltalte mig, og derfor tænkte jeg, at jeg ville prøve jakken. Der er jo ikke noget galt i at prøve den, så længe jeg ikke købte den. Da jeg prøvede den, kunne jeg godt lide jakken mest på grund af farven. Jeg kunne jo ikke lade være, og selvfølgelig var jeg jo nødt til at købe jakken ;O)

Det er en god vinterjakke med en skøn farve. Jeg synes, at farven passer godt til min hudfarve, og de guldfarvede lynlåse passer rigtig godt til jakkens farve. Bæltet ved taljen giver jakken en figursyret facon.

Jeg kender mig selv, og det bliver derfor ikke den sidste vinterjakke, som jeg kommer til at blogge om i år.
IMG_0307

IMG_0389

IMG_0385

IMG_0785