pickerimage

Jeg har fundet frem de to støvler, som jeg nyder at bruge på denne årstid. De er praktiske og behagelige at gå i. Jeg bruger dem ofte på arbejdet, og det bliver ikke for varmt at have dem på indendørs. At man kan have dem på både udendørs og indendørs er en af grundene til, at jeg kan lide at bruge disse støvler.

Støvlerne har en gummistøvler look, hvilket passer rigtig godt til efterårsvejr med blæst og regnvejr.

Da jeg købte de sorte støvler var det mest, fordi jeg var vild med den guld bælte, der giver støvlen lidt elegance. Jeg elsker sådanne små detaljer på støvlerne. Hvis ikke for den bælte, havde de været et par kedelige sorte støvler.

De andre par valgt jeg, fordi de var behagelige at gå i, og jeg kunne gå hurtigt i dem, da de ingen hale har. Desuden kunne jeg også godt lide farvekombinationen sort og bordeaux.

image-1382532970998-V

image-1382532977086-V