Bye bye weekend og god morgen mandag morgen:)
me1

Da jeg læste mit horoskop i fredags, så lød det til at weekenden skulle være fyldt med spas og ballade, men jeg har måske nok haft en af de mest afslappende, rolige weekend længe. Det var så dejligt, at jeg ikke skulle en masse og bare kunne få styr på nogle praktiske sager i huset. For nogle måneder siden fik min søster og jeg isoleret vores loft. Så det var oplagt, at fornuftige Kathi gik op på loftet og fik sorteret i alle sine mange kasser. Jeg havde købt nogle fine kasser fra ikea og fik pakket julepynt og mine dekoratinsting ned. Jeg har med tiden fået samlet rigtig meget julepynt og de samme gælder diverse dekorationsting, da jeg efterhånden har pyntet op til mange familiefester. Men jeg elsker virkelig min julepynt og pynteting, så det nagede mig meget, at det lå på loftet og ikke var lagt i orden ( Kender i følelsen?). Nu er der ro i min sjæl, da mine ting nu er isoleret og pakket pænt væk.

Det næste punkt på dagsorden var at få fat på en hammer og nogle søm og få styr på mine kæder. Vi har tidligere blogget om min søsters halskædesamling, men nu skulle det altså være min tur.
Ligesom mine øreringe, så er det altså virkelig dejligt at have overblik over smykkerne, så man virkelig kan få brugt dem alle. Jeg er især stor tilhænger af store smykker og smykker med perler – UH I Luv it:-D
kæde1

kæde2

kæde3

Jeg har på det sidste været meget syg og havde i lørdags bare brug for at komme ud. Så jeg satte mig sammen med min gode ven på en cafe med god udsigt og nyd udsigten og en god samtale. Jeg elsker Joe and The Juice og især deres spicy tuna sandwich er kæmpe hit hos mig. Alt i alt en dejlig afslappende weekend:)
me

Smil og vær glad skønne mennesker – rigtig go´mandag:-D