foto (2)

En af de svære opgaver for en kvinde er at finde den rette makeup, der passer til huden. Det lykkedes mig efter rigtig lang tid at finde de rette produkter, der passer til min hudfarve. I mange år har jeg brugt foundation, der enten var med til at gøre mig mørkere eller lysere, selvom jeg altid har forsøgt at finde makeup, der giver huden naturlig glød og look.
Jeg har altid været fan af Mac cosmetics, især fordi Mac laver produkter til mørke mennesker. Alle mørke mennesker er ikke ens. Der er store farvenuancer blandt os mørke. Det gode ved Mac produkter er at de findes til at dække de forskellige farvenuancer.

Jeg har sidste mange år brugt MAC cosmetics, selvom jeg ikke har været god til at spotte hvilken nuance, der passede til min hudfarve. Med hjælp fra MAC cosmetics personale, har jeg endelig købt nogle grundlæggende MAC produkter, som jeg er glad for. For første gang føler jeg, at farverne passer til min hud og virker naturlig på mig. Jeg er super glade for mine produkter og kan varmt anbefale, at man spørger til råds hos MAC medarbejder inden købet.

foto

Seneste køb fra MAC er prime highlighter, Pro long wear concealer, foundation og pudder.

foto (1)