foto 1

I denne her uge har jeg besluttet mig for at blogge om en af mine yndlings tasker, som jeg dagligt bruger. Jeg elsker alle former for accessories og har derfor tasker i forskellige størrelser og farver. Når det kommer til tasker, handler det for mig ikke om, at taskerne skal have et bestemt mærke. Faktisk er nogle af mine yndlings tasker ikke designertasker, men derimod dem, jeg næsten ingen penge har givet for.

En af det trælse ting ved at bruge designertasker er, at jeg skal være opmærksom på, at jeg ikke kommer til at spilde noget på dem eller gør dem beskidte. For nogle år siden fik jeg stjålet en af mine designertasker, og jeg kan love jer, at jeg var ked af det i flere dage, og det var ikke kun fordi den var dyr, men også fordi den model var udgået, så jeg kunne ikke købe den igen;O( Så mindre bekymringer, når de ikke er designertasker.

Jeg elsker denne taske, fordi den er praktisk, og der er rigeligt med plads til, at jeg kan have bærbar, bøger, makeup taske, osv. En af de krav, jeg har til tasker, som jeg dagligt eller ofte bruger, er, at der skal være masser af plads, men tasken må heller ikke være for stor, sådan jeg finder det besværligt at bære rundt på.

Faktisk er det min lillesøster, som er Michael Kors fan, som har anbefalet denne taske til mig. Da jeg købt den, havde jeg ikke regnet med, at jeg vil komme til at bruge den, som jeg gør nu;O)

Jeg har tendens til at smide rundt med mine tasker, og det ender ofte med, at der kommer grimme pletter på mine tasker. En af de gode ting ved denne taske er, at hvis den bliver beskidt, kan man tørre det af med en våd klud, og den efterlader ingen mærker;O)

foto 2

foto 4