Hejsa søde mennesker:)

Nu kan jeg så småt begynde at mærke, at julemåneden nærmere sig:) Jeg elsker jul og syntes simpelthen, at det er så smukt og hyggeligt med pynten, lysene, stemningen, maden osv.osv. Her i søndags var jeg sammen med familien en tur i skoven og der fik jeg samlet mos, kogler og andre spændende ting med hjem, som jeg skal bruge i min juledekoration.
me3

Det var en rigtig smuk, lys dag i søndags og vi gik en lang tur i skoven og  ved søen fik Bettepigen  hilst på sin første svane på meget nært hold.
Jeg elsker den tid, som jeg tilbringer med min familie og syntes altid, at tiden flyver for hurtigt, når jeg er sammen med dem. Jeg mærker, hvor heldig jeg er med mit liv og hvor meget jeg skal værdsætte de fantastiske mennesker, som jeg er så heldig at have som min familie. En naturlig glæde, afslapning, god mad og væk fra hver dagen var lige det, som jeg trængte til.
fælles familie
me 2

Nu har jeg været lidt i gang og fået lavet min første dørdekoration, så den skal op og hænge i weekenden:) Det blev en hjertekrans med masser af grønt med røde julekugler.
hjertekrans

Som sidste år vil jeg opfordre jer alle til at tage en tur i skoven og samle masser af fine ting til jeres juledekorationer istedet for at købe:-D
God onsdag dejlige mennesker:-D