God morgen dejlige mennesker:-)

I går kom der for alvor gang i julen hos mig og jeg blev færdig med min første adventskrans, rettere sagt adventsdekoration. Jeg havde i første omgang tænkt, at jeg skulle binde en krans, men det gjorde jeg også sidste år og i år skulle det være anderledes.

foto-19

Men som jeg bloggede om i sidste uge, så havde jeg fundet fine grene med kogler, mos, gran og andre skønne ting i skoven, som jeg kunne bruge til min dekoration. Den her dekoration er bygget op på ler og da jeg havde valgt et lagkagefad, så skulle der rigeligt af ler til at bygge den med højde. Mit tema har været natur med inddragelse af julefarven, så det blev skabt af de skinnende og matte julekugler og røde adventslys.
Her kommer der nogle billeder fra “under processen” 🙂

foto-20

foto-16

foto-17

vintique_image

Wupti wapti færdig arbejde:) Nu mangler jeg blot at lave 3 dekorationer mere til familien også kan vi tage hul på julebagning;) Jeg har planlagt, at julebagningen skal foregå med Bettepigen, men om hun er klar til at bage fremfor at spise dejen må tiden vise;-D
Da jeg var ved at lave min dekoration i går, så gik jeg rundt og nynnede en sang, som vi sang i skolen som børn. Jeg elsker simpelthen den sang og skal selvfølgelig synge den på søndag – all day long:)

Så tænder vi et lys i kvæld,
vi tænder det for glæde,
Det står og skinner for sig selv
og os, som er til stede,
Så tænder vi et lys i kvæld,
vi tænder det for glæde

Dejlig tirsdag til jer alle:-D