Tulamhaj – sikken en fart fra morgenstunden hos lille mig.

Jeg har simpelthen været så fornuftig og lave en tidslinje over de ting, som jeg skal nå i denne her uge, da jeg som vanlig har lavet 1000 dejlige aftaler og samtidig også skal være klar til 1. december på søndag. Jeg har planlagt julehygge på job i dag, hvor der skal laves juleklip/juledekorationer og det skal der jo lige også handles ind til.

foto-22

Derudover så skal Bettepigens kalendergaver snart være klar til aflevering, så hun kan få en pakke hver dag som sidste år. Jeg syntes, at det er super hyggeligt at finde små gaver til hende og er også spændt på om gaverne falder i hendes smag. Hun er ikke længere en baby (som sidste år, snøft snøft). Neeej, det er en frøken, som har visse krav og desværre også blevet god til at sige ” Nej tak moster” 🙂 Der er ikke filter, som vælger og gemme skuffelsen, men tværtimod en lille pige, som giver klart besked:-D

Men sidste år, så fik vi hængt pakkerne op på hendes værelse, men denne metode er jeg dog lidt skeptisk ved i år (har en mistanke om, at det vil give unødvendige ballade i huset, hvis pakkerne hænger frit fremme). Så nu er jeg på jagt efter en gammeldags kartoffelsæk, hvor gaverne kan komme i. Ja, en sæk ligesom nisserne også har:)

Karthi

Som det sidste i dag, så skulle jeg også gerne have mine troldegrene oppe og hænge, så jeg kan pynte det i weekenden. Men det projekt er endnu ikke færdig og jeg sidder på sofaen og håber på, at den nisse som stjæler fra min julekurv, måske vil hænge det op senere for mig;)

foto-21

vintique_image

Men jeg har da fået min dørpynt op:)

foto-23

Rigtig god torsdag til jer alle:-D