Dette outfit havde jeg på for noget tiden, i anledning af vores vennepar, der blev viet på Rådhuset. Jeg havde valgt en sort kjole fra asos og en lækker hvid jakke fra HM. Det var heldigt, at Surenth var på besøg den dag og fik lige hurtigt klikket et par billeder:) Det er altid en fornøjelse når han tager billeder 🙂 Jeg vil jo så gerne lave fotoshoot med ham, men han er en travl mand.

Min kusine Lohy var på besøg, så hun sørgede for at sætte mit hår op. Jeg er ikke god til at gøre noget ved håret, enten glatter jeg eller krøller håret. Lohy sørgede for en anderledes og smart frisure den dag, som jeg var helt tilfreds med.

Jakken er ret stilet og passer til de fleste outfits. Jeg er rigtig glad for jakken og har allerede fået den brugt nogle gange. Det var så kort snak om outfit.

_MG_9817

_MG_9824

_MG_9830

Jeg ser frem til denne uge. Den står på mange aftaler i min kalender – en tur til Århus, skal hjælpe med at pakke, diamantbryllup, julefrokost og julefest…og total afslapning på søndag:) Har i noget spændende i jeres kalender?