Glade jul, dejlige adventsgaver, Kathi daler ned i skjul:)

Ho Ho Ho 😀

Glade jul, dejlige jul,
engle daler ned i skjul!
Hid de flyver med paradisgrønt,
hvor de ser, hvad for Gud er kønt,
lønlig iblandt os de gür,
– lønlig iblandt os de gĂĽr

Julehumøret er højt og weekenden byder på spændende oplevelser. Jeg starter weekenden med et brag af julefrokost sammen med mine skønne kollegaer og lørdag skal min dejlige veninde Christina fejres:) Efter en masse ballade fredag og lørdag, så byder søndag morgen på job og herefter hjem og bage julekager. Jeg har fået nogle fantastiske opskrifter fra en kollega, så de skal lige afprøves. Men søndag er jo også 3. advent, så det betyder jo = GAVER 😀
Jeg har füet nogle gode adventsgaver ind til videre, sü glÌder mig ogsü til den kommende søndag:)

Juhuu, så fik jeg endelig Henning Koppel kanden fra Georg Jensen 😀 Jeg havde længe ønsket mig både den lille og store kande, så jeg er VILDT glad for kanden:)
Georg Jensen kande

NOAH – det hedder nissen fra Trip Trap og han er risglad ligesom mig. Der er lidt symbolik over den her gave. Jeg har altid vĂŚret vild med navnet Noah og jeg er kendt blandt familie og venner som vĂŚrende meget risglad 🙂 Velkommen til Noah.
Trip trap Noah

Vi har i år spist mange æbleskiver i anledning af julen, så det passede mig perfekt at få min egen æbleskiverpande. Julen varer jo lige til påske siger man 😉
ĂŚbleskiver pande

Sluttelig kan jeg nÌvne, at jeg for noget tid siden desvÌrre ødelagde min hørebøffer, sü er vildt glad for de nye hørebøffer fra Philips, sü kan jeg komme i gang med trÌning efter min skade.
høretelefon

GlÌdelig 13 december skønne nisser:)