foto 3God morgen der ude:)

Så er vi alle samlet i Rødekro hos familien og som vanlig startede dagen ret tidligt, da Bettepigen sover tidligt og vågner tidligt:) Men så får vi da også noget ud dagen, så ingen klager herfra. Vores dejlige maami havde lavet dejlig mad i går og ovenikøbet gjort klar med appam til morgenmad i dag:). Appam er en slags tamilsk pandekage med kokosmælk i midten – love it 😉

foto 1

foto 2

Alle mand troppede op i vores nye nattøj med 5smiles.dk logo på. Bukserne er købt hos hunkemôller og trøjen er købt hos h&m. Mine kreative kusiner havde fået printet vores logo på og pakket dem ind i fine gaver og overraskede os juleaften 😀
Vi startede vores dag med god morgenmad og hygge ved bordet hele familien. Vi har planlagt en tur ud i skoven, hvor vi skal ud og fordre ænderne og herefter en tur til Borgen i Sønderjylland.

Håber I nyder weekenden og pas godt på jer selv søde mennesker:)