halløjsa sne og skønne mennesker:)

Jeg har siden i morgen prøvet og udgive bloggen, men vi har haft nogle tekniske problemer, som helsigvis er blevet ordnet af vores personlige IT-mand:) Mandag er godt i gang og sneen er begyndt at lægge sig her i Aarhus, så der bliver måske alligevel mulighed for at tage en god gammeldags snekamp:)

Den første uge på marathonplanen er nu gået og jeg er ret stolt af, at jeg nøje har fulgt planen samt en delvis sund livsstil med mad. Fredag bliver ikke talt med, da jeg utroligt nok formåede at spise ris tre gange 😀 Ya ya, kald mig en riskoger, men jeg elsker altså risretter:)
me
Men jeg fik løbet de tre gange om ugen og følelsen af at have fulgt planen så nøje gør mig faktisk lidt høj ( på den gode måde) og bidrager til, at denne uge også nok skal blive god:)
Jeg kan til tider stadig mærke at lysken driller, men jeg tager mine forbehold og stopper når det bliver for slemt, da jeg virkelig ikke ønsker at få en fibersprængning nogensinde igen!:)
Da jeg arbejder på en døgninstitution, så er det ikke altid nemt at tilrettelægge træningen, da jeg har skiftende arbejdstider og efter en døgnvagt helst gerne vil være sammen med familien og flyde på sofaen. Planen hjælper mig med at planlægge forud samtidig med at jeg kan sætte flueben for de dage, hvor jeg har løbet de angivne kilometer. Total WOAW-følelse;)
Jeg elsker jo at ahve gang i mange projekter og for tiden, så er jeg i gang med at hjælpe min søster og svoger med at “renovere” deres hjem samtidig med at Bettepigens 2 års fødselsdag nærmere sig med hastige skridt. Jeg glæder mig til at vise jer før og efter billederne:)
laks

Superwoman er ikke kun sej på løbebåndet, men også når det kommer til mad. Jeg har altid været glad for fisk og laks er helt klart en favorit, så det får vi ret tit hjemme hos os. Jeg spiser også kød, men det er ret sjældent, da min søster ikke kan lide svindekød og jeg kan ikke lide oksekød, så alt i mellem kan bruges:) Når jeg spiser fisk og skaldyr, så føler jeg mig tit mæt på den gode måde, hvor kød til tider kan give mig en kvalmende fornemmelse, så finder derfor på sjove og nemme retter med fisk.