Hejsa skønne Peepz:)

Weekend weekend weekend – love it:)
Håber I nyder jeres lørdag optimalt:) Her hjemme har vi spist morgenmad med drengene inden de skulle afsted mod Herning og spille fodboldkamp, så pøj pøj til jer boyz:) Til tider savner jeg virkelig, at der også var flere arrangementer for piger. Jeg er ikke sikker på, at jeg kunne bidrage meget til fodboldverdenen, men misunder på den gode måde den fælleshed, som drengene deler:)

foto 1-2
Jeg fik overtalt min søde søster til at vi sammen i fællesskab skulle bekæmpe sne og slud og drage en tur til fitness, hvor vi skulle løbe 5 kilometer. Med lidt overtalelse og lovning og hjælp til at rydde op senere, så var min søster klar og vi nåede vores mål:-D
Jeg synes, at det er enormt skønt at tage ned til fitness og vide på forvejen, at jeg skal blot løbe 5 km også er jeg færdig med dagens træning. Jeg læste engang en artikel om, at det er bedre for hjernen at løbe en kendt rute end konstante forandringer med nye ruter. Det giver i hvert fald god mening for mig, da det er lettere at komme ud af døren, når jeg præcis ved, hvad der skal foregå eller kender ruten ude i naturen. Så ved jeg jo også, hvor langt/tæt der er til målet:)

Sørger I også for at få rørt jer? Det håber jeg virkelig, da jeg tydelig kan mærke forandringer på humøret og energien efter en løbetur. Just do it friends:)
Skøn hvid lørdag til jer alle:)