God eftermiddag skønne mennesker:)
kathi2
Torsdag er halvvejs igennem og jeg vågnede kl 5:45 i morges og lagde en god plan for dagen i dag og fredag. Der skal ordnes en masse inden jeg drager afsted mod Viborg i aften og jeg har planlagt at starte dagen i morgen med at vække lillepigen med sang. Hun har hele ugen sagt “Hurra Hurra”, ¨så det bliver en fornøjelse og synge hurrasangen for hende:)
Kusinerne ankommer også til Viborg i aften, så der bliver hyggeligt at besøge vuggestuen i morgen med kage og sang og herefter venter en lang dag med klippe/klistre, bagning, ordne blomster og meget mere inden lørdagens fest. Jeg glæder mig rigtig meget til at pynte op og er spændt på at sammesætte alle de ting, som jeg har samlet sammen over en måned.

kathi
I går var jeg nede i byen for at lave en god handel med min blomstermand og sørme om jeg ikke på vejen fandt en lækker jakke fra Message og et par lækre ruskind støvler fra Bianco. Jakken hedder plica og er en fin dunjakke, som varmer meget mere end jeg umiddelbart havde troet. Jakken ser tynd ud, så havde i første omgang tiltænkt det til forårs brug, men havde den på i går og jeg frøs faktisk ikke:)

Jeg har i mange år været stor tilhænger af Biancos lækre fodtøj og havde været på udkig efter sorte vinterstøvler. Disse er fóret med uld og har en fin detalje med ruskind bagpå. Jeg bliver så glad, når det lykkedes mig at finde støvler, som sidder relativt tæt på mine ben. Det er ikke min stil, når de sidder løst, så er meget forelsket i disse varme, dejlige støvler:)
kathi3

Støvlerne indvendig.
støvler

Super skøn dag til jer alle trods kulden:)