unnamed (11)

Morgentræning er ikke noget, som jeg har praktiseret i nogle år trods for at jeg altid har været glad for at træne om morgen. Men at stå tidligt op for at træne – det har bare ikke fungeret for mig.

Ofte har jeg lavet aftale med mig selv om, at jeg skal stå 1,5 timer tidligere end normalt, sådan at jeg kan nå at træne inden jeg skal på arbejde. Men om morgenen er jeg fuldstændig ligeglad med den aftale og ønsker bare at sove de 1,5 timer inden jeg skal op.

I denne uge havde jeg lavet to træningsaftaler med to af mine veninder, som jeg ikke har overholdt. Min motivation for at tage til træning efter jeg er kommet hjem fra arbejde er lige med ZERO.

unnamed (12)

I går startede jeg min morgen med en Anton Berg marcipan og resten af dagen fortsat jeg med at spise chokolade og kage. Det var en god dag;O)
Min gode undskyldning for at starte morgen med chokolade var, at jeg skulle have en lang arbejdsdag med mange møder, og selvfølgelig havde jeg brug for noget energi, og derfor var der næsten ikke andet valg end spise chokolade. Jeg er ekspert i at opfinde latterlige undskyldninger, men på en eller anden suspekt måde, så ser jeg ikke det latterlige i det på selve gerningstidspunktet ;o)

Sagen er, at jeg om aften var blevet irriteret på mig selv, da jeg hele dagen har levet af chokolade og var helt uoplagt og træt. Jeg burde have prioriteret min træning om morgenen, så vil jeg have haft mere energi om aften til at læse, som jeg havde planlagt. Min søster morede sig gevaldigt over mig og mine aftaler omkring træning, som jeg desværre atter ikke har overholdt. Det hjalp absolut ikke på mit humør og jeg valgte derfor at gå tidligt i seng.

Inden jeg gik i seng, så lavede jeg en ny aftale med mig selv, og sagde at jeg vil blive stolt af mig selv, hvis jeg kunne træne inden jeg skal på arbejde.

Vækkeuret ringede her til morgen og jeg sagde jeg til mig selv – lad være med at tænke, bare gør det! Det lykkedes mig at komme ud og træne i fitness i morges 🙂
Jeg må indrømme, at jeg synes det var dejligt at træne om morgenen og håber, at jeg kan blive bedre til det. Derfor er den nye aftale nemlig morgentræning hver fredag.

unnamed (10)

God weekend til jer alle;O)