Engang var jeg overbevist om, at jeg aldrig vil komme til at lide byen Aarhus og jeg skulle da for guds skyld aldrig bosætte mig i den forfærdelige by! Men piben har altså fået en helt anden lyd i dag og jeg er blevet rigtig glad for Aarhus:) Det er ikke hver dag, at jeg kommer ned til centrum, men det passer også meget fint med pengepungen og jeg har alt det som jeg skal bruge, i nærheden af mit hjem. Så bliver byen også kun ekstra dejlig, når man får besøg af familien og man sammen kan tage en tur ned på strøget, Bruuns galleri, dyreparken, bowling og meget andet som byen også byder på.
bowling 1
bowling
bowling 2

Jeg har tilbragt weekenden med Bettepigen og trods for feber, så var da som vanlig godt gang i hende og vi var alle nærmest klar til at gå i seng kl 21 i går, men aftalen om bowling med vennerne holdte os trods alt oppe:) Men hold da op, vi hyggede os gevaldigt, da vi endelig var kommet afsted. Jeg kan virkelig godt lide bowlinghallen i Viby og vi fik rigeligt af drikkervarer i går, da vi altså havde et par stykker med, som bare kunne ramme den lyserøde kegle i midten, som sikrede gratis drikkevarer til alle spiller 😀
te

Det blev sent inden vi rammede hovedpuden og søndag blev startet godt op med brunch og hygge med familien. Jeg elsker simpelthen fællesspisning og det er så hyggeligt, at man lige kunne finde tid til at få vendt en masse med familien inden dagen for alvor blev skudt i gang. Resten af dagen fløj med shopping og spisning og nu er jeg ved at gøre mig mentalt klar til den kommende uge:)
brunch
hygge

Håber I hygger jer og rigtig god søndag aften til alle:)