Så er det tid til at bryde op med det traditionelle og afprøve nye metoder og stilarter. Jeg faldt over denne anderledes måde, hvor man blander den indiske og vestlige måde at bære saree på. Det er en moderne udgave af den traditionelle saree:) For mig virker det også som den nemmeste og cooleste måde at bære saree på. Jeg fandt denne video, der viser, hvor nemt man kan tage saree på den indo western style. Jeg er personlig vild med looket, da jeg selv godt kan lide at eksperimentere og prøve mig frem til forskellige looks. Jeg kan allerede selv se mig i denne look, især til andre arrangementer end tamilsk – måske til julefrokoster eller firmafester. Jeg ved at nogle af mine kollegaer vil blive glade, hvis jeg dukkede op i indisk outfit. ):) Looket er cool, afslappende og samtidig med det udfordrer den traditionelle måde at bære saree på.
I REALLY LIKE:)

indo-western-style

For at få den indo western style kræver det, at man har lækre leggings og top. Toppen behøver ikke være samme stof som sareen. Man kan købe lækre korte tops i butikker som H&M, Vera Moda, Asos, Gina Tricot og mange andre. Man kan få diverse modeller alt afhængig af, hvad man er til. Dette Indo western look giver frihed til at sammensætte outfittet, som det passer til din personlighed og stil. Det handler blot om at være kreativ og skaber sit eget look. Man kan pifte looket med fancy smykker, blazer mm.

Indo Western style of wearing  Saree

Jeg har gjort mig nogle overvejelser over, hvordan jeg vil sammensætte mit indo western look. Mit første regel er at undgå Bling Bling saree, da jeg tænker, at simpel saree vil give det bedste look for mig. Desuden føler jeg mig oftest “lettere”, når sareen ikke vejer for meget.

Tør du og afprøve Indo western look? Så send mig et billed af dig i indo western style:)

Rigtig god uge til jer alle. Hjemme hos os står resten af ugen på familiehygge og vi tager en dag ad gangen:) Håber at sne og kulde er væk, så foråret kan komme til:)