God lørdag herlige mennesker:)
foto 2-5

Jeg er et meget jublende mennesker i dag:) Jeg har tidligere blogget om det porcelæn, som jeg samler på fra pillivuyt. Serien hedder bistro og er kendetegnet ved en smuk sølvkant. Jeg har altid nævnt, at jeg gerne vil have, at jeg kan dække op til omkring 20 mennesker. Så i går fik jeg en større surprise til samlingen og nu har jeg 20 af de store tallerkener og lidt forskellige antal af de andre 😀
foto 5
foto-35foto 4-2

Nu er jeg i gang med at finde et rigtig flot vitrineskab, så alt mit porcelæn pænt kan blive stillet på plads. Så du/I må meget gerne skrive, hvis i ser en pæn vitrineskab i hvid:)
foto 3-5
foto-37

Jeg regner med at komme op 20 af alt andet en tekopperne, så det må jeg løbende ønske mig til fødselsdag og jul:)

Rigtig god lørdag søde mennesker:)