God morgen derude:)

me

Weekenden har for alvor stået på kagetid og jeg fik bagt min brownie cheesecake samt fastelavnsboller, så sukker og chokolade har der været rigeligt af weekenden. Men jeg kan egentlig også godt lide, at jeg ikke er så stringent, når det kommer til både træning og mad. Jeg har fokus på at spise sundt som muligt, men jeg nægter ikke mig selv ris eller andre retter, som jeg virkelig kan lide blot fordi det er “usundt”. Som jeg siger tit til min nærmeste, så gør mad (også lækkerier) og drikke mig utrolig lykkelig:)
boller

For noget tid siden var jeg i tempel med min familie og vi sad en flok piger og talte om vores nuværende livsstil og jeg var ved at forklare min veninde en ny opskrift, som jeg havde fundet på nettet. Pludselig udbryder en anden pige ” Jeg kan ikke forstå, at du bager så meget. Skal du ikke tabe dig? “. Jeg blev i første omgang noget målløs over hendes direkthed, men nåede heldigvis og trække vejret inden jeg svarede hende ” Neej, jeg er skam tilfreds med min krop”. Sandheden er faktisk, at JEG ER RET TILFREDS MED MIN KROP:) Jeg ligner ikke en model og er ej heller en XS i tøj, men jeg er stadig stolt over mit udseende. Et behov for at andre skal synes min krop er lækker, eksistere simpelthen ikke i min verden. Jo, jeg bliver smigret, når jeg får positive kommentarer omkring mit udseende, men min verden går ikke under af kommentarer som pigen fra tempelet eller af at min fedtprocent ikke ligger omkring 15:)
Jeg har med alderen fundet ro og hviler meget mere i mig selv end for blot to år siden. Jeg elsker at gøre noget af mig selv og på de gode dage, så gør jeg lidt ekstra mere ud mig selv end på de lidt mindre gode dage. Mit liv er for kort til at andre skal definere min krop eller hvordan jeg skal se ud. Fordi i mit optik er det ikke kun nok at være tynd, men udstrålingen vægter langt højere. Jeg har tit set piger, som ikke er størrelse xsmall eller small, men hvor har jeg sendt lange blikke efter den udstråling de havde i ansigtet. Jeg kan i mit eget tilfælde kun sige, at når jeg har tabt mig meget, så er det oftest i ansigtet og jeg så hurtig syg ud og det var på ingen måder pænt.
Soo boys and girls, sørg for at hvile i jer selv og find ud af, hvad der gør dig glad og ikke andre:)

Jeg minder mig dagligt på mine livsretningslinjer og de er følgende:
– Træn fordi du ønsker at holde kroppen sund og i god form.
– Spis sundt fordi det er bedst for kroppen og for at forebygge diverse livsstilssygdomme. Men giv plads til de ting, som du også holder af.
– Lad være med at være fordomsfuld eller dømmende.
– Bliv i dine egne sko og nyd livet 🙂
– Vær positiv og husk at folks intentioner aldrig er bevidst onde.

Rigtig dejlig mandag:)