unnamed (5)

Jeg er blevet inspireret af min kollega til at lave denne lækker morgenmad. Jeg har tidligere prøvet at spise skyr til morgenmad, men det var ikke mig. Jeg kunne simpelthen ikke lide det og var nødt til at droppe det efter en uge.

Så var det min kloge kollega, der fortalte mig, at hun er begyndt at spise skyr til morgenmad, hvor hun tilsætter nødder, sirup, frugter osv. Hun sagde, at det gav en bedre smag og en god mæthedsfornemmelse.
Jeg tænkte, at jeg må give skyr en chance til. Så gik jeg igang med at handle ind.Jeg købte skyr, blåbær og blåbærsirup i bilka. Jeg fandt hasselnødder ved torvehandleren i Århus til en rigtig billig pris. Jeg har hørt, at smagen bliver bedre, hvis man rister det. Så det gjorde jeg, og ja det smager helt fantastisk.

En dejlig blanding, som mætter rigtig godt. Du kan også vælge andre former for sirup, nødder og frugter.

unnamed (4)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)