God morgen friske bøller:)

fælles

Det pibler frem med forårsblomster alle vegne og vores lille have er fyldt med vintergækker og erantis – et guddommeligt syn at vågne op til hver morgen:)
Det er dog ikke kun i haven, at foråret får lov til at bryde frem. Min søster Sangi og jeg var en tur i Kolding forleden og jeg fandt aldrig ud af om det skyldtes solens stråler eller bare vores trang til shopping, men sagen endte altså med nye figursyet forårsfrakker fra h&m 😀

sangi3
me

Jeg blev helt vild med frakken i hvid og min søster valgte den i en sart rosa. Jeg kunne især godt lide frakkens pufærmer og at man ikke kan se lynlåsen.
Jeg plejer normalt ikke at købe hvide frakker, men kunne ikke modstå denne model. Den er så elegant også alligevel lidt rå på grund af ærmerne.
Modellen ligner utrolig meget den orange frakke fra Zara, som min søster har på i det øverste billede med mig:-D
me2
sangi2

Dejlig dag til alle:)