God morgen herlige væsener:)

Weekenden byder på mange planer med familien og vennerne og jeg kan mærke, at det kommer til at blive en fantastisk weekend:)
I går havde vi besøg af familie og venner og der var rigtig hygge med mad og is (og lidt slavearbejde). Jeg skulle have lavet nogle servietringe til min kusines reception på lørdag og der måtte vennerne lige sættes i gang, så vi kunne få lavet 150 styks:)
Dagen i går gik også med at bage en kage til min kusine Lohys fødselsdag og nu hvor jeg var i gang med at bage, så fik jeg også lige bagt en nøddebrød. Nøddebrødet er uden gluten og lactose, så det er både dejlig sundt, men også super lækkert:)
Gæsterne fik smagsprøver og det syntes rigtig godt om brødet. Personligt synes jeg, at brødet smager bedre end rugbrød og du er tvunget til at tygge mange mange gange,da brødet indholder så mange gode nødder og kerner.
Er du allergisk for en eller anden slags nødder, så kan du sagtens sløjfe det og stadig bage brødet.

foto 1

Opskriften er enkel og nem:
100 g valnødder, 100 g hasselnødder, 100 g mandler, 100 g hørfrø, 100 g sesamfrø, 100 g solsikkekerner, 100 g pinjekerne med hinde, 100 g grønne græskarkerner, 6 æg, 1/2 dl olivenolie, lidt salt.

foto 2

Forvarm ovnen på 160 grader.

Bland alle ingredienserne sammen. Fór en rugbrødsform med bagepapir og kom dejen i. Bag brødet i 1 time og 15 minutter. Tag brødet ud af formen og lad den afkøle på en rist.

foto 3

foto 5

foto 4

Lækkert brød klar til spisning:)