Hola Hola Peepz:)

boller
Onsdag eftermiddag er der lagt op til hygge sammen med skøre Christian og co.. Da Christian og jeg oftest ender med at spise alt for meget slik og chips, så havde jeg besluttet at bage nogle müsleboller til os. De er rigtige nemme at lave og tager næsten ingen tid. Jeg havde også bagt den her opskrift til aftensmaden i går og det mætter rigtig godt til grøntsager og fisk:)
Der bliver hverken brugt mel eller mælk til bollerne, men gryn, müsli, rosiner, kerner, nødder og tørret frugter. Man kan sagtens undvære tørret frugter, rosiner, nødder og bruge nogle dråber sødemiddel, hvis man er mere til det.

Opskrift til 8 müsliboller :
130 g blendet havregryn
100 g müsli med tørret frugter/nødder
2 æg
100 g skyr
sesam, solsikkekerne, græskarkerner.

Forvarm ovnen på 175 grader
Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

1. Bland alle ingredienserne godt sammen og form dem til 8 boller.
2. Kom bollerne på en plade med bagepapir og bag dem i 15 minutter.
3. Klar til servering:)

boller

Man kan sagtens bruge alle slags kerner og nødder, så lad fantasien slippe løs:-D