Jeg har siden sommer 2013 afprøvet denne shots, og jeg må ærligt indrømme, at jeg kun har positive ord til dette forsøg. Lige for at gøre det helt klart fra starten, så er der ikke tale om alkoholiske shots, men derimod en wellness shots. Mit problem var, at jeg ikke altid havde energi nok til at træne intensivt, så jeg tænkte, at det måtte jeg gøre noget ved.

Jeg startede med at drikke et glas ingefær shot hver morgen inden jeg begyndte min daglig workout. Måtte dog hurtigt erkende, at jeg kunne træne meget længere tid og uden at få det dårligt. Jeg har nu drukket ingefær shot dagligt i 9 mdr. Det jeg allermest er blevet positivt overrasket over er, at jeg til dags dato ikke har været syg..7-9-13:-)!!20131225-154729.jpg

Tidligere blev jeg hurtigt forkølet og havde ofte feber, men i de 9 måneder har der ikke været tegn på noget sygdom.

Så til de af jer, som gerne vil have noget ekstra ud af dagen og gerne vil have styrket immunforsvar, så prøv denne  fantastisk shot med ingefær, citron og gurkemeje . Selvom det kun er et lille shot, er effekten dog stor og man mærker øjeblikkeligt en helt ny energi.

Så hvorfor netop citron , ingefær og gurkemeje kan du spørge?

20131225-154828.jpgCitroner er en kraftig antioxidant, som styrker immunforsvaret og forebygger infektioner.

20131225-154819.jpgIngefær stimulerer appetitten, forebygger forkølelse, har antiseptiske og styrkende egenskaber. Ingefær lindrer også ømhed og smerter i kroppen, og ligeledes afrenser den maven.

20131225-154809.jpgGurkemeje er en stærk anti -inflammatorisk rod, der kan bidrage til at mindske muskelømhed efter en intens træning. Det hjælper også afvænning af leveren og neutraliserer frie radikaler, som kan føre til rynker, cellulite og træthed. Gurkemeje kan også formindske kræft og meget mere. I kan læse mere om det her

Man kan lave frisk shot hverdag, men hvis man er  doven som jeg, så kan man lave en kande og lægge det på køl og wupti så skal det bare drikkes hver morgen, og der er ingen undskyldninger.

20131225-154744.jpgOpskriften:

250g Ingefær

3 hele citroner

2 liter vand

1 tsk gurkemeje (til hver shot)

Hæld 2 liter vand i en gryde, kom derefter ingefæren i (der skal skrælles og skæres i mindre stykker). Pres derefter citronerne i og lade dem koge 25-30 – sørger for at vandet kommer godt op og koge. Sigt derefter alt vandet fra og lad vandet afkøle og sæt det derefter på køl. Når du laver et shot tilføjer du blot en tsk. gurkemeje. Også har jeg kun en ting at sige herfra. SKÅÅÅÅL:-)

20131225-154736.jpgJeg vil meget gerne høre, hvordan effekten er på jer.