Manden er kommet hjem efter en uges ferie på Sri Lanka. Det er nu dejligt, at have ham hjemme igen:) Han har fået meget sol og er pænt overrasket over at han er blevet solskoldet…ha ha ha så kan han lære det:) Han har altid pralet med, at han ikke havde behov for at beskytte sig mod solen.

Det gode ved når han har været ude at rejse er, at han altid har gaver med. Jeg er ligesom et lille barn, hvad skal jeg gøre? Jeg elsker at få gaver, det gør mig glad. Det første ting jeg gjorde var, at hjælpe ham med at pakke ud:) eller retter sagt gik jeg igang med at pakke kufferten ud:) Jeg skal jo se hvilke lækkerier, han har købt med til mig:) OG der var gevinster i kufferten:)

Jeg har fået disse 4 lækre, simple og anderledes saree. Lige som jeg vil have det. Han har en absolut god smag når han skal vælge tøj til mig. Glæder mig til at have dem på:):):)

IMG_1199

Jeg har også fået en lækker full length anarkali .:) Han må også være en af vores trofaste læser, jeg havde jo blogget om full length anarkali før. Den er rigtig flot, rigtig flot farve. Ejer faktisk ikke noget i denne farve. Jeg tror, at jeg venter med at tage på til efter jeg har født. 🙂

IMG_1203

Jeg havde bestilt Estée Lauder Mascara, Magna Scopic men i stedet er han kommet hjem med Sumptuous Infinite ved en fejl. Det er jo ikke nemt for en mand at finde rundt i alverdens produkter, så jeg må teste denne ny mascara.

IMG_1205

Jeg havde også bestilt en ekstra Dior Addict Lip Maximizer, som jeg absolut ikke kan undvære. jeg skal altid have en ekstra liggende i tilfælde af jeg løber tør:)

IMG_1216

Jeg havde ikke lige regnet med at jeg fik så mange gaver, Sikkert tegn på at han har savnet mig eller at han havde dårlig samvittighed med at tage turen alene til Sri Lanka. Bette pigen slap heller ikke for gaver, men det blogger jeg om næste gang 😉