Oh happy day , Oh happy day – traa laa laa la 😀

Processed with VSCOcam with c1 preset
En glad og tilfreds selfie:)

Jeg kan næsten ikke stoppe med at smile og er virkelig oppe og flyve lige nu. Jeg har via mit fantastiske arbejde fået lov til at uddanne mig til livsstilsvejleder og jeg kan ikke få mine arme ned igen;)
Jeg ser allerede frem til at arbejde som ergoterapeut OG livsstilsvejleder, hvor jeg skal motivere mennesker til at føre en sundere livsstil. Det bliver mit arbejde at hjælpe den enkelte med at være målrettet og faglig vejlede om ernæring, kost og sundhed.
Som ergoterapeut er jeg vant til at arbejde med motivation og handleplaner og derfor passer denne uddannelse også bare super godt ind:)
Jeg forestiller mig ikke, at det hele skal handle om vægttab, men at udarbejde kostplaner og sammensætte individuelle, motiverende forløb som kan bidrage til øget sundhed, forebyggelse af helbredsproblemer og vægttab. Det der især også fangede min interesse er, at man også bliver undervist i vedligeholdelse. Hvordan man kan fortsætte med de forandringer man ønsker eller få gjort sig.
Jeg regner desuden også stærkt med, at uddannelsen kommer til at bidrage ligeså meget på det personlige plan som det faglige:)

Nu vil jeg synge og danse videre i denne smukke regnvejrsdag.
Super duper lupper dag til jer alle:-D