God morgen derude:)
kathi

Jeg er frisk, oplagt og så meget klar til ugens udfordring:)
Det er en af mine venner, som under vores facebookgruppe har lagt op til en udfordring – nemlig at man skal kunnne forbrænde 500 kalorier på 28 minutter eller under. Jeg har på det sidste ikke løbet, da mit venstre knæ har givet mange smerter og jeg nu har fået bestilt en tid hos fysioterapeut samt anskaffet mig en knæbandage. Jeg er spændt på at se, om det har en virkning, så jeg kan løbe igen. Lige nu er det primært cross og styrketræning, men savner mit løb.
Men udfordringen giver ikke begrænsninger med hvordan jeg får forbrændt de 500 kalorier, men det er tiden som skal overholdes. Så jeg vil gøre mit bedste for at slå min vens rekorde, så jeg kan tage førertrøjen på, når vi skal løbe igen;)
venner
Billedet er fra sidste weekend i Berlin, men det er ham gutten, som jeg skal vinde over i den her uge:)

For nogle måneder siden bloggede jeg også om, at jeg havde en forfærdelig periode med mange smerter i maven og var derfor også hårdt ramt, både fysisk og psykisk. Efter utallige lægebesøg og stor omlægning af mine spisevaner, så kan jeg stolt skrive (7-9-13/banke under bordet), at jeg nu ikke har haft et “anfald” i næsten 9 uger:-D Jeg er blevet bedre til at undgå gluten og lactose samt at jeg får sovet 8-9 timer hver nat. Jeg kan ikke præcis sige, om det er på grund af disse faktore at jeg ikke har været syg, men fortsætter med dette indtil andet viser sig:)
Men dermed heller ikke sagt, at jeg lever det hellige liv uden brød og kager, men er blevet bedre til at få det i små mængder og selv lave meget af maden fra bunden. Desuden laver jeg selv rugbrød uden mel samt at jeg eksperimentere med forskellige desserter uden mel og sukker:) I kan finde opskrifterne på rugbrød og banan/chokolade muffin på bloggen under mad.

sund mad
Aftensmad søndag aften:)

Hvor der er vilje, er der vej ;-D

God mandag til jer alle:)