Det har været en skøn weekend, som stod på besøg af alle mostre og onkel. Thiviya elsker at have besøg af hendes elskede mostre og elsker at lege med dem. Hun blev helt ked af det, da de skulle hjem og var også klar til at tage med.

I søndags var vi lige hurtig en tur i byen, da bettemusen skulle have nye sko. Jeg har kun købt sko til hende i skoringen, så der tog vi også hen denne gang. Desværre var udvalget ikke så stort, som jeg havde håbet på. Jeg havde håbet på at finde et par “piget” gummistøvler. Der var 5 par at vælge imellem i hendes størrelse og nu hvor hun er så lille, tør jeg næsten ikke bestille gummistøvler online. Jeg har hende altid med i butikken for at sikre mig, at skoene passer til hendes bette små fødder. Thiviyas egen kommentar til gummistøvlerne var “fantastisk”, hvor vi andre efterfølgende brød ud i latter:)

sko

Vi fandt også et par lækre fine ballerina til fint brug. Det blev en gave fra moster Sangi til Thiviya. Det er rart at have et par fine sko, når man skal til fester eller andre specielle arrangementer. Vi valgte et par i sorte, da farven går til alle outfits. Vi skal til konfirmation næste uge, så der skal hun have hendes fine sko på. Jeg har valgt et par med rem på, så det er lidt nemmere at tilpasse samtidig med at det også giver lidt støtte.

sko

Jeg mangler stadig at købe et par sandaler og et par sko til hverdagens brug. Jeg overvejer igen mærket Ecco, da de skulle være rigtige gode for fødderne. Jeg købte et par vinterstøvler i Ecco og dem har vi været meget tilfredse med. Jeg har afsat tid i påskeferien til lidt sko shopping med Bettepigen, så må vi jo se, hvilke hun godkender:)