Hejsa drenge og piger:)

I dag vil jeg gerne dele en opskrift med jer, som de fleste i første omgang måske vil tænke “fandme nej” over, men hvis man giver det en chance, så bliver man positivt overrasket over udfaldet:)

foto 2

Så derfor skal det i dag handle om opskrift på en sund pizza, nemlig blomkålspizza:) Jeg elsker pizza og kan virkelig spise det i store mængder. Men som jeg tidligere har skrevet på bloggen, at prøver jeg at undgå mel og mælk i vores mad, så det her er en udmærket opskrift til vores hjem:)
Blomkålspizzaen er let at lave og man skal heller ikke afsætte meget tid til selve madlavningen.

Ingredienser:

  • 1 blomkål
  • 2 æg
  • Fyld

Topping bestemmer man jo helt selv, men hjemme hos os havde vi valgt squash, parmaskinke (lufttørret italiensk skinke), hjemmelavet tomatsovs og halvdelen af pizza blev dækket med mozzarella.

Fremgangsmåde:

  1. Man starter med at blende blomkål.
  2. Tilsæt æg og røre blandingen godt sammen.
  3. Bag bunden i en forvarmet ovn på 175 grader i 10 min. Der kan godt være forskel på ovne, så hold øje med bunden og tag den ud, når den er gylden.
  4. Læg et nyt stykke bagepapir på toppen af blomkålsbunden og brug eventuelt et stort skærebræt, så du kan vende blomkålsbunden.
  5. Bag bunden igen i 3-4 minutter. Dette gjorde jeg, så begge sider af pizzabunden bliver bagt og holder bedre fast.
  6. Tag bunden ud og fyld på med toppings.
  7. Bag pizzaen i 7-8 minutter
  8. Lad pizzaen køle af inden servering:)

foto 3

foto 4

foto 5

foto 1

Det er supper lækkert og smager fantastisk og det bedste er at man bliver hurtig mæt:)
Try it Girls and boys;)
Forsat god torsdag aften til jer alle:)