Solen skinner dejligt her i Danmark og jeg sidder her, og er spændt på hvor meget den skinner i Tyrkiet. I morgen tidlig rejser jeg, nemlig til Tyrkiet med min søster og tre andre veninder.

Vi sad en november aften og snakkede om ferie og pludselig kom vi på ideen om at rejse sammen. Vi talte om forskellige destinationer og vi havde alle forskellige ønsker, men da vi en anden aften fandt billige billetter til Tyrkiet, blev det afgjort. Det var en sjov aften, hvor vi bare besluttede os og bestilte billetter uden at tænke mere over det. Jeg har aldrig været interesseret i Tyrkiet, selvom jeg har hørt om en del positive oplevelser. Alle dele af verdenen skal jo opleves, så hvorfor ikke tænkte jeg og nikkede ja til rejsen 🙂

For to måned siden tænkte jeg mere over rejsen og søgte lidt på nettet om Istanbul, der hvor vi skal være i Istanbul. Jeg må indrømme, at jeg blev noget overrasket over byen. Istanbul ser ud til at være fyldt med smukke omgivelser og glæder mig rigtig meget til at opleve byen.

Jeg er lidt kræsen hvad angår mad og er ikke lige den, som er med på at prøve noget nyt. Min søster og to af veninderne spiser alt, så det bliver ikke et problem for dem, men jeg er meget spændt på hvad byen tilbyder.

photo 1

photo 2

photo 3

photo 4

photo 5

photo 1

photo 2

photo 3

Jeg håber på at lave en eller to opdateringer fra Istanbul ellers får i en når vi er tilbage igen. Rigtig god påske til jer alle.