God formiddag allesammen:)
fælles2

I morges fik jeg endelig pakket alt min pyntegrej fra fredagens fest væk og nu kan jeg for alvor begynde at slappe af og nyde det smukke vejr. Det blive sååå skønt:)
Men for at kort fortælle om festen i fredags, så blev det holdt for vores gode ven Goch, som fyldte år i sidste uge. Men da han dagen efter sin fødselsdag skulle på ferie med sin familie, så havde planlagt for nogle måneder siden, at festen skulle afholdes den 17.
Vi var nogle piger, som havde taget intiativet og da vi ikke må komme med til hans polterabend (SNYD!), så skulle der altså også lige holdes en fest fra pigernes side:)
Vi planlagde festen således, at Goch troede, at han skulle til min søster Sangi´s fødselsdag. Goch levede sig virkeligt ind i legen og prøvede at forvirre min søster med røverhistorier, så hun ikke kunne regne ud at der skulle holdes en surpriseparty for hende. Der skal lige understreges her, at Goch er ikke nem at holde surpriseparty for, da han hurtig opfanger tøven, modstridende informationer, hvide løgne osv., så det har ikke været en nem opgave for os. Vi var endda nødt til at skjule det for nogle familiemedlemmer, da vi var nervøse for, at de kom til at tale over sig:)
Men dagen kom og jeg havde fået aftalt med Sofan og Goch, at de skulle køre med Sangi, så hun var der præcist kl 18 i Viborg. Det Goch ikke vidste var, at jeg var mere nervøs for at han ville komme for sent og derfor gav ham den vigtige mission. En rigtig god måde at sikre, at Goch dukkede op til tiden 😉

P1010105-2
fælles1
P1010122-2

Anyway, så var det dejligt at opleve, at han slet ikke havde regnet noget ud og han var mundlam, da vi alle råbte SURPRISE:) Jeg tror, at der gik nogle minutter inden han fangede, at vi råbte surprise til ham 😀 WOOOP WOOOP

P1010120-2
P1010113-2
P1010131-2

Vi havde valgt poker tema, da Goch er glad for at spille poker og farverne grøn, rød og sort skulle primært dominere. Jeg havde været i gang i noget tid med at finde mange sjove ting i Søstrene Grene og Tigeren og som vanlig var min dejlige kusine Vahy en stor støtte i processen med at bestille ting fra nettet. Jeg havde fundet kort i forskellige størrelser samt været i gang med at klippe og klistre, så jeg kunne lave nogle kort på A4 ark:)
Det kan til tider være en smule svært at pynte op til fester for drenge, da jeg elsker at bruge mange blomster og lys. Derfor valgte jeg til Gochs fest at bruge noget fra naturen, så det blev lidt mere rålook end sødt. Min søde kollega Thomas havde skåret lysestagerne ud fra nogle birketræer, så skylder ham en stor tak:)
Gochs søster havde stået for al den lækre mad og dessert , så hun havde for alvor været på overarbejde inden selve festen:) Der var masser af god underholdning og jeg havde bedt gæsterne om at tage en lille gave med, som de skulle give til Goch med en tale. Der var mange gode og skøre taler og Goch afsluttede selv med en sød tale. Efterfølgende var der underholdning og gæsterne var delt op i tre hold og levede sig virkelig ind i dysterne mod hinanden og lad mig afslutte fortællingen med, at jeg har ikke grinet så meget i rigtig laang tid og må holde mig til pagten om, at hvad der skete i lokalet, bliver i lokalet 😀 Surenth (vores super videomand fra Ajeenth video) var så sød, at han filmede meget af aftenen, så Goch kan få nogle gode minder med sig digitalt 🙂
P1010107-2
fææles

Til jer alle – TUSIND TAK for en dejlig aften:) Vi har alle gjort et godt stykke arbejde og kan med glæde skrive på vores CV, at vi fik narret selveste RONNY (Goch) 😀