Hip hip hurrrraa Sangi 😀

sangi1

Vi ønsker dig den bedste fødselsdag nogensinde og fryder os over, at du er sund, ung og smuk:) Du har altid elsket at fejre din fødselsdag og vi må i dette tilfælde også give dig ret i, at der er en god grund til at fejre denne dag. Vi kan ikke forestille os en hver dag uden dine gode råd eller skøre humor. Din rolle som den stærkeste led i familien kan aldrig erstattes og vi ser frem til at fejre mange mange mange flere fødselsdage med dig, søde Sangi:)

sangi

Du minder os dagligt om at livet er noget specielt og vi skal leve det fuldt ud. Du minder os dagligt på hvor vigtig familien og venner er i ens liv og intet er vigtigere end livskvalitet med disse. Derfor glæde vi os alle til fejre dig senere i dag og nyde denne specielle dag med dig:-)

knus og kram
Kavi, Kathi, Vahy & Lohy