For godt tre uger siden, fik vi taget søskende billede hos fotografen. Billederne blev rigtig gode, men jeg blev noget ked af, over at se mig selv på billederne. Jeg har taget en del kg. på, hvilket kunne tydelig ses på billederne og fandt dog senere ud af, at jeg hellere ikke kan passe nogle af min saree tops 🙁

Det er rigtig skidt, der jeg skal til en del tamilske fester, hvor jeg skal have min sarees på. Siden jeg kom hjem fra Tyrkiet har jeg forsøgt mig lidt, men er først rigtig kommet i gang i denne uge. Jeg har et mål med mig selv, om at komme af med 4-6 kg. inden 1. juli, hvor jeg starter min sommerferie og skal nyde de fine sommerkjoler.

SAMSUNG CSCDet har altid været svært i starten og har aldrig rigtig haft støtte fra familien, men denne gang er det noget helt andet. Min søster og bror har altid været god til at ”kritisere” mig, men denne gang støtter de og hjælper, så det kan jeg kun takke dem for. Min bror valgte at smide alt usunde sager ud af huset og købte en ekstra frysere til hjemmet, så vi har mere plads til sunde sager i køleskabet og fryseren. Fornyligt tog vi en tur over grænsen, hvor min søster og jeg fik handlet stort ind af sunde madvare. Det er rart, når der er en masse lækre sunde mad hjemme, så jeg ikke får trang til noget usundt.

SAMSUNG CSCMin danske veninder her er også ligeså støttende og hjælper mig på træningsområdet. Min bror træner meget, så jeg hopper med ham nogle dage og andre dage aftaler jeg med veninderne, så træningsdagene også bliver sjovere. Jeg kan godt lide at løbe udenfor, der jeg føler det giver mere end at løbe på løbebånd. Der findes en hav af apps man kan bruge til træning, men jeg bruger for det meste kun Nike+

SAMSUNG CSCFor mig er det vigtig at jeg ikke bliver træt af sundt mad og træning, så derfor har jeg to dage i ugen, hvor jeg spiser, alt hvad jeg har lyst til og kan sige nej tak til træning. I dag er nemlig den dag, hvor jeg må spise alt og glæder mig allerede til at spise ris, med en masse vegetar retter 🙂

Har i gode tips til et sundere livsstil er i meget velkommen til at dele det her. Fortsat god weekend til jer alle.