I sidste uge var jeg sammen med mine skønne søstre og kusiner i Viborg og inden kusinernes ankomst fra Sønderjylland, så var der lige tid til en hurtig smut i h&m. Vi søstre faldt pladsk for den samme taske og endte også med at købe den i tre forskellige farver:)
me2
taske 2
taske

Jeg plejer normalt at vælge sort, men denne her gang så var jeg blevet helt vild med den sandfarvede udgave af tasken, så den nuppede jeg:) Tasken er dejlig stor og de ekstra kanpper på sider kan åbnes, så der bliver plads til større ting som bærbar, bøger osv. Der følger også en ekstra rem med til tasken, hvis man ønsker at have tasken som crossover. Tasken kan du finde hos de fleste h&m butikker, men ellers på deres hjemmeside hm.com.
Jeg har handlet meget ind i h&m her på det sidste og nyder at gå rundt i mine sorte espadrillos. De kan også finde på hjemmesiden og er super behagelige at gå i og samtidig rigtig sommerchik:)
sko
me
Det er selvfølgelig ikke kun tasken som er ny for tiden, men også mit nye hår:) Jeg har længe talt om at krølle mit hår igen og lige pludselig ringede jeg til min frisør og bestilte tid – wupti wapti – krøller in tha´house 🙂
Jeg er helt vild med looket og det er så dejligt fyldigt og kræver ikke meget tid at sætte, så det kan ikke blive bedre 🙂

Rigtig dejlig weekend derude:)