Sidste uge var en hektisk uge, selvom det var min første uge på barsel. Jeg havde kalenderen fyldt med aftaler, 3 fødselsdage, hvor 2 af dem var runde fødselsdage samt et bryllup. Derudover måtte jeg aflyse 2 aftaler. Jeg kan godt mærke at kroppen overhovedet ikke kan holde til kørsel, fest og ballade. Nu har manden og jeg aftalt, at der ikke bliver flere ture ud af byen før den bette er kommet til:)

Image (9)
Sidst mine søskende og kusine var på besøg, fik jeg lige en hånd til at rydde op i mit klædeskab. Jeg fik både ryddet op i mit tøj og accessories, og min kusine lohy har været så sød at tage en masse billeder til mig, så det er nemmere at blogge. Rart at der er nogen til at træde ind, når man er gravid 🙂 🙂 Noget jeg ser frem til er, at hoppe i mit almindeligt tøj igen.

Jeg er ikke så meget for graviditetstøj, selv om det er ret afslappende og behageligt:) Jeg savner at tage alm. tøj på.

Jeg har ikke shoppet meget under graviditet, men det skal jo selvfølgelig indhentes på et tidspunkt:)

En ting som jeg ikke har sparet på under graviditet er mit forbrug af make up og accessories 🙂 Her er der et lille bitte indblik i mit pink love.:) Uanset hvor gammel man bliver, så vokser man ikke fra pink love:)

Pink love

1. Dior Addict Lip Maximizer 2. Øreringe fra accessories 3. Hårbøjle fra accessories 4. pung fra accessories 7. armbånd fra accessories 8. Maybelline dream matte mousse 9. Gucci Envy me

Kan I alle have en rigtig god uge:)