Goddag,

Håber i alle sammen er kommet godt i gang med juni måneden. Det bliver en hektisk måned for mig med både studie, familie arrangementer og arbejde så måneden vil være omme inden jeg når at tælle til 10.

Sidste uge skrev jeg om Cheasy skyr fra Arla og i dag vil jeg tilføje lidt mere til skyr og andre lækre snacks. For ca. en uge siden faldt jeg, over Sweet addiction toppings i supermarkedet og kom i tanke om, at en af mine kolleger havde anbefalet dem. De så så gode ud at jeg blev nød til at prøve dem 🙂

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSweet Addiction toppings kan bruges både som topping på skyr, yoghurt, is og til bagning og smager fantastisk. De findes i forskellige varianter med chokolade, lakrids, karamel og forskellige tørrede frugtsmag.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHvis du vil prøve noget nyt som topping eller pynt til kage og desserter, kan det helt klart anbefales.

Fortsat god dag 🙂