Jeg fik strækmærker da jeg ventede vores første barn, fik det i 3. trimester, nederst i maveregionen. Jeg brugte fugtighedscreme og olie fra Matas dagligt, men det hjalp ikke.

Det fik mig til at undersøge markedet lidt nærmere, efter jeg fandt ud af, at vi ventede vores andet barn. Første valg stod på Bio-oil, men jeg kunne læse mig frem til at man fraråder bio-oil under graviditet og amning, og måtte derfor finde en anden løsning. Jeg kiggede i mit eget skab og fandt en flaske argan olie, som min søster havde købt til mig til pleje af mit hår. Læs bloggen.

Strækmærker

Efter dagligt brug af argan olie, kan jeg tydeligt mærke forskellen. Jeg har brugt det snart i 7 måneder, og resultatet er tydeligt. Jeg er overrasket over effekten af argan olie og har endnu ikke fået strækmærker.

Argan olie

Argan olie

Der er også nogle kloge der siger, at strækmærker er arveligt, og at man ikke kan gøre noget ved det. Jeg har erfaret, at man KAN forebygge strækmærker ved at smøre sig i argan olie. Det skal lige siges, at argan olie ikke fjerner gamle mærker, men den er med til at forebygge. Jeg har også undgået graviditetskløe, da jeg har været god til at smøre kroppen i olie og fugtighedscreme.

Jeg vil gerne høre fra jer andre, hvad der har virket og ikke virket for jer.

Argan olie kan købes i helsebutikker og i Matas.