foto 1

Jeg er i gang med at finde navn til vores kommende prinsesse, vi elsker bare prinsesser, så det er helt naturligt at den næste også bliver en prinsesse:) Der er delte meninger blandt mostre, da halvdelen vil have en pige og resten af halvdelen stadig håber på at det bliver en bette fyr. Thiviya har også tydeligt givet til udtryk, at det er en lillebror hun skal have:) mon ikke hun bliver ligeså glad for sin lillesøster. 🙂

Jeg er småt i gang med at kigge efter pigenavn, det er svært at finde et navn. Hvad skal man vælge? Jeg er nok mere til, at en eller anden kommer med et forslag, som jeg bare kan hapse:)

Vi leder efter et tamilsk navn, så har du gode forslag, så smid gerne en kommentar.

Thiviyas forslag er kaptajn klo, så håber at der kommer bedre forslag end det.

Processed with VSCOcam with f2 preset