God mandag alle sammen

Håber i alle er startet godt på ugen. Der kommer til at ske en masse spændende ting i denne uge for mig, så jeg har glædet mig, til at komme i gang med ugen. Fredag i sidste uge blev der lidt tid, til at fredagshygge med nogle veninder og kolleger, hvor vi planlagede at grille hos en af veninderne. Vejret var ikke helt med os, der det blæste lidt og det var ret køligt, men vi valgte alligevel at sidde ude og grille.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCVi havde alle taget lidt forskelligt med, så der blev hygget med kød, salat, desserter, slik og chips. Jeg tror, vi alle kan lide skumfiduser med mariekiks, men det var første gang jeg prøvede med pålægschokolade og kan love for at det ikke bliver sidste gang 🙂Fotor0615221937SAMSUNG CSCUdover skumfiduserne var jeg især helt vild med Lime kagen som Louise havde taget med og jeg endte også med at spise 2-3 stykker 🙂 Opskriften på kagen kommer helt sikkert på bloggen i løbet af sommerferien.SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCDer blev snakket, grinet og spillet til sent på aftenen. Det er svært at finde tid til at samles så mange på en gang, så vi har en aftale om at vi hygger sammen en gang i måneden. De sidste par gange vi har været sammen, har vi haft lidt fokus på wellness og sundhed, og nu glæder jeg mig til at se, hvad vi finder på næste gang.

Håber i alle får en fantastisk uge 🙂